Uppsala Syndrome - Do you speak hunglish?

Uppsala Syndrome - Do you speak hunglish?

My first summary about the differences

2015. szeptember 12. - Bree Gi

1. Az E.coli (itten ejtsd íkóláj-jesszumpepi, de nem áll rá a szám :( ) nem Thiocapsa. Gyorsan nő, az ember lányának Hercegnőnek nincs egy szabad perce. Ez valahol nagyon jó. 

2. A Gilson nem BRC (és nem Eppendorf). Ha a Gilson pipettára ráerőszakolod a tipet, akkor le is kell róla szedned. Kézzel. A Gilson nehéz. Önvédelemre is használható. 

3. Az LB nem PC. Autoklávozni kell. Porzik. Lassan oldódik fel, ha 10x töményet akarsz csinálni. Habzik. Nincs az az érzésed hogy megcsinálsz 6 litert és egy hétig elégedett lehetsz... nem... az LB-ben Íkóláj nő, ezért 3 nap múlva kezdhetsz mindent előlről. 

4. A Hoefer nem Bio-rad (Poliakrilamid gélöntő rendszer). Ha két különböző spacert használsz, rácsesztél. Ha a spacer vastagabb mint a fésű, rácsesztél. Ha nem elég szoros a szendvics, rácsesztél. Mindenre rácseszel ha nem ellenőrzöd kétszer. 

5. A Scanner nem VersaDoc. 3 gél beszkennelése félórába telik. 

6. A csapból nem csapvíz hanem desztvíz folyik. Ezt nem ragoznám túl. Mindig reflex szerűen nyúlnék a desztvizes flaska után, utána realizálom hogy eleve desztvízzel mosogatok. 

7. Sir Galahad nem András. Talán ez a legnehezebben emészthető része a különbségeknek. Ez nem olyan dolog, ami jó vagy rossz... csak más. 

+1 A svéd kávé nem kávé. Talán ezt nem is kell ragozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://uppsalasyndrome.blog.hu/api/trackback/id/tr517782878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása