Uppsala Syndrome - Do you speak hunglish?

Uppsala Syndrome - Do you speak hunglish?

Knights of the Round Table

2015. augusztus 05. - Bree Gi

A helyzet az, hogy leendő témavezetőm - innentől kezdve beceneve: - Sir Galahad még mindig nem írt nekem e-mailt, és feltételezem még a Kerekasztal Lovagjai sem ültek össze, hogy Arthur királlyal karöltve megvitassák, hogy ki legyen Sir Galahad új fegyver hordozója. Elmondhatatlanul kétségbeesett vagyok. Rengeteg forgatókönyv van a fejemben, hogy mi történhet most.

1. Mindenki szabadságon van, elvégre svédek és nyár van. 


2. Csak 1 valakire várnak, aki nélkül nem lehet elkezdeni. 

3. Elfelejtették. 

4. Nem felejtették el, éppen csak van fontosabb dolguk. 

5. Nem felejtették el, csak nem érdekli őket. 

6. Megtartották az ülést, viszont a szavazás eredménye döntetlen lett, így berekesztették az ülést 7 napra és elmentek Skandináv Lottót játszani. 

7. Megtartották az ülést, született döntés, ezt megünnepelvén elmentek mind Skandináv Lottót játszani és olyan sok pénzt nyertek, hogy abból elmentek nyaralni. 

8. Megtartották az ülést, született döntés, Sir Galahad pedig vett egy repjegyet szeptember negyedikére, hogy személyesen becsöngessen hozzám és közölje velem: "Happy Birthday! My birthday gift for you, that YOU ARE MY PHD STUDENT" - ez azonban egy szar vicc lenne. Majd elmennék Skandináv lottót játszani. 

Az ember minden témavezetőjétől tanul valamit. Mikitől megtanultam, hogyan kell önállóan dolgozni és önállóan kísérletet tervezni. Andrástól megtanultam hogyan kell jól kivitelezetten önállóan dolgozni és önállóan kísérletet tervezni. Ágnestől számtalan módszert tanultam meg. Sir Galahad még nem témavezetőm, de már most nagyon fontos dologra tanít: TÜRELEMRE

 

Reményeim szerint még azelőtt döntést hoznak, hogy elfogyna az összes repjegy augusztusra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://uppsalasyndrome.blog.hu/api/trackback/id/tr697681696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása