Uppsala Syndrome - Do you speak hunglish?

Uppsala Syndrome - Do you speak hunglish?

We gonna cook some food.... woehahahha...

2015. szeptember 06. - Bree Gi

Várjátok már? Tudom hogy igen. :) A mai főzés egyik fogásával megerőszakolom mind a magyar mind pedig a svéd konyhát. Voltak találgatások, némelyik túl enyhe volt, némelyik pedig konkrétan emberiség ellen elkövetett bűntett lett volna. Nyugalom, nem fogok lazacból bajai halászlevet csinálni. (Főként azért, mert a bajai halászlé nem finom...) Habár egy lazacpörköltre kíváncsi lennék... túróscsuszával. Csak egy ötlet. 

Amire a mai napon készülök... (dobpergést kérek) az bizony a falukorv paprikás! 

Na de mi lesz ez? Paprikás krumpli falukorvval? Na ez mondhatni már sértően fantáziátlan... Semmi kockázat nincs benne, ugyanis a falukorv helyettesítheti a lecsó kolbászt ízvilágát- a kérdés az hogy még mit helyettesíthet? 

Otthon szoktunk csinálni gombapaprikást, aminek hasonló az ízvilága mint a csirkepaprikásnak... csak gombából. Most is valami hasonlóra készülök. Megmondom őszintén, kissé félek... de biztos frankó lesz. :D Pár óra múlva képek és közvetítés! A másik fogás sokkal unalmasabb: csokipudingos csiga. Ebben maximum az a svéd, hogy holnap szemináriumon megpróbálom megetetni velük.

Előtte még bemegyek a laborba és eleget teszek hercegnői kötelezettségeimnek, azaz kicserélem a dialízis puffert. 

Lajong és hejcegnyő!

A bejegyzés trackback címe:

https://uppsalasyndrome.blog.hu/api/trackback/id/tr417764370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása